Webwizards
Image default
Dienstverlening

Zoekt u een voorbeeld betalingsherinnering?

Voorbeeld betalingsherinnering nodig?

Met een voorbeeld betalingsherinnering van Bill kunt u zeer goed uit de voeten. U bent op zoek naar een tekst om in uw betalingsherinnering te zetten. Deze vind u op de webpagina van Bill. Een administratie bijhouden is van levensbelang. Een goede administratie is van levensbelang voor uw Onderneming. Als het kan iedere dag. In een opslag ziet u dan welke facturen nog niet betaald zijn. Uw schuldenaren die te laat zijn met voldoen. Kunnen een laatste herinnering verwachten. Soms zijn klanten niet van kwade wil. Men komt soms om in de papieren. Een ingebrekestelling herinnert uw degene die moet betalen dan aan de openstaande post.

De wettelijke eisen en de voorbeeld betalingsherinering

De laatste aanmaning moet bij consumenten aan voorwaarden  voldoen. Met twee eisen  dient rekening gehouden te worden. Het is verplicht de betalingstermijn op 14 dagen te zetten. En de eventueel bijkomende hoge kosten moeten exact vermeld worden. Als u onze voorbeeld betalingsherinnering gebruikt zit u altijd goed. Ook voor het innen van contributies is de voorbeeldbrief geschikt. Wettelijk is het verplicht om een laatste aanmaning naar een consument te sturen. Voor zakelijke schuldenaren ligt het allemaal anders. Wanneer de factuur verloopt is men direct bijkomende kosten verschuldigd.

Kosten in rekening brengen, mag het nog?

De voorbeeld betalingsherinnering is zonder kosten, maar deze mogen wel berekend worden. Tijdens het minnelijke traject moeten deze verwijderd worden. Dat mag niet conform de Wet incassokosten. De totale kosten mogen niet boven het maximum uitkomen. Indien u nog geen betalingsherinnering hebt gestuurd mag u ook een incassobureau inschakelen. Hebt u nog geen aanmaning de deur uit gedaan. Dan regelen wij dit gewoon voor u. Een incasso starten is echt simpel bij Bill. U dient deze eenvoudig via de webpagina zelf in.

http://www.billincasso.nl/nl/voorbeeld-betalingsherinnering.html