Probleem met uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast? Wij fixen het voor u.

Probleem met uw wasmachine, vaatwasser, wasdroger of koelkast? Wij fixen het voor u.

Ingebouwde koelkasten

Een ingebouwde koelkast is netjes aan de voorkant afgewerkt en past perfect in de omringende kasten voor een slanke, high-finish look. Als u overweegt een nieuwe koelkast te kopen, zijn er bepaalde dingen waarmee u rekening moet houden. Ingebouwde koelkasten worden gemaakt om te passen in een kastdiepte van 23 1/2 tot 26 inch en kunnen worden aangepast met secties om de algemene stijl en het ontwerp van de keuken aan te vullen. Er zijn vele ingebouwde koelingsopties, waaronder koelkasten aan de onderzijde of bovenvriezer, side-by-side koelkasten, Franse deur koelkasten, compacte koelkasten en andere nichemodellen. Ongeacht de stijl, elk van deze modellen kan niettemin worden ingebouwd om een ​​gewenste kijkervaring in uw keuken te produceren. Heeft u informatie nodig omtrent het inbouwen van uw koelkast? Bel dan vandaag nog uw witgoed reparatie bedrijf.

 

Vrijstaande koelkasten

Voor het geval dat uw huislay-out het essentieel kan maken het wit van de ijskast bloot te leggen, of u hebt geen plek voor een inbouwkast dan zou u een free-standing koelkast nodig kunnen hebben. Vrijstaande koelkasten zijn aan drie zijden afgewerkt en ze zijn minder duur als ingebouwde koelkasten, omdat ze niet zijn ingebouwd in uw kasten. Diepvrieskoelkasten met vrije diepte zouden het gelukkige medium kunnen zijn, gewoon omdat ze een platte look bieden zonder extra kosten voor elke ingebouwde koelkast.

 

Franse deur koelkasten

Koelkasten met Franse deuren zijn uniek, omdat de ingang in het vak voor vers voedsel met 50% wordt gedeeld, waardoor het veel eenvoudiger is om in een kleine of smalle keuken te beginnen. Omdat nieuw voedsel op ooghoogte gemakkelijker toegankelijk is op de bovenkant, maken alle Franse deur koelkasten gebruik van het onderste compartiment voor het bewaren van bevroren voedsel. Soms biedt de vriezer zelfs dubbeldekkers voor een eenvoudigere organisatie. Een van de vele voordelen van een Franse deurkoelkast is natuurlijk energiebesparing als u soms maar een deel van de koelkast opent. Een ander potentieel voordeel van Franse deur koelkasten is dat ze kunnen worden geïnstalleerd flush voor die kasten voor bijna meer naadloze uitstraling.

 

Side by side koelkasten

Een side-by-side koelkast is opgedeeld in twee afzonderlijke, naast compartimenten een voor verse maaltijden, maar een andere voor bevroren voedsel. Met dit ontwerp kunt u extra rekken plaatsen om voedsel te ordenen. Niettemin zijn de planken vaak smaller, waardoor grotere dingen moeilijk op te bergen zijn. Met dat gezegd, geven side-by-side koelkasten meestal meer opslagcapaciteit dan sommige andere koelkasten. Een andere beloning van individuele modellen kan de verminderde speling van de deurschommel zijn. De kleinere deuropeningen zorgen ervoor dat het fantastisch is om uw keuken strak te houden.

 

Top diepvriezer koelkasten

Een grote vriezer koelkast heeft het vriesvak boven de koelkast op ooghoogte met een capaciteit variërend zo veel als 22 kubieke voet. De allerbeste montage koelkast, want het staat ook bekend als een van de klassieke en het is minder duur dan de gebruikelijke koelkast met vriesvak onderaan of misschien een koelkast naast elkaar. Top diepvriezer koelkasten bieden een betere organisatie en veel meer functionele ruimte. Het enige echte nadeel van dit soort koelkast is dat je lager moet buigen om je verse voedsel te bereiken.

https://witgoed-reparatie.net