Webwizards
Image default
Gezondheid

Preventief effect

In het jaar 2012 is er in de Verenigde Staten een groot onderzoek uitgevoerd onder bijna 15.000 Amerikaanse artsen. Hieruit is gebleken dat het gebruik van multivitamine een significant preventief effect heeft tegen kanker. Het onderzoek startte in 1997 en hieraan werd dus meegedaan door bijna 15.000 Amerikaanse artsen. Er werd onder deze grote groep een tweedeling gemaakt: de ene helft nam dagelijks multivitaminen en de andere groep niet. Uit de resultaten bleek dat bij de groep die elke dag multivitaminen nam in totaal acht procent minder vaak kanker, welke vorm dan ook, voorkwam dan bij de groep die niet dagelijks multivitaminen nam. 

Hoewel de cijfers dus niet schokkend hoog zijn gaat er dus wel degelijk een preventief effect uit van het gebruik van multivitaminen met betrekking tot het al dan niet krijgen van kanker. Des te meer reden om dus uw dagelijkse portie vitaminen te vergroten met de inname van multivitaminen.  Al heeft het gebruik van multivitaminen ook nog veel meer andere voordelen. Zo voelen gebruikers van multivitaminen zich vaker fitter dan mensen die geen multivitaminen gebruiken. Daarnaast heeft het gebruik van vitamines aangetoond dat het verschillende nare zaken zoals bloedarmoede, vermoeidheid en een verzwakt immuunsysteem kan voorkomen.

Wilt u nu na het lezen van deze voordelen nou ook snel uw vitamines kopen dan kan dit vrij eenvoudig via de website topvitamins.nl. Deze website staat bekend om haar gemak, betaalbaarheid, kwaliteit en snelle leveringen. Vitamines zijn bovendien ideaal voor mensen die het overdag wel is te druk hebben om de dagelijkse hoeveelheid groente en fruit binnen te krijgen. Multivitamines, of vitamines in het algemeen, zijn eenvoudig mee te nemen naar bijvoorbeeld het werk dan wel de studie. Mocht je nu toch de smaak van de pillen vies vinden dan kun je ook altijd nog kiezen voor de multivitaminen in de vorm van bruistabletten.

http://www.topvitamins.nl/