Met een gespecialiseerde touroperator een op maat gemaakte rondreis door Namibië maken?

Het land Namibië staat in het teken van contrast, tegenstellingen en prachtige landschappen. Dat merkt u al snel tijdens uw rondreis in dit vakantieland in opkomst. U komt langs verschillende hoogtepunten van het land. Weet u al waar u naartoe wilt? Of heeft u geen idee? Bij Oryx Travel wordt uw rondreis door Namibië, of langs de Tuinroute in Zuid-Afrika, samengesteld aan de hand van uw voorkeuren en reiservaring. Slaapt u in luxe lodges of toch in basic hotels? Wilt u kennismaken met de San-bevolking of wilt u op zoek naar de bijzondere woestijndieren? Het is maar net waar uw voorkeur naar uit gaat. Maak een reis langs de Namibische kustlijn.

Uitstekend verzorgde rondreis langs de Tuinroute in het prachtige Zuid-Afrika

Altijd al een roadtrip willen doen langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? Wilt u verblijven in luxer lodges of liever op het dak van uw Land Rover slapen in een tentje? De ‘Big Five’ of walvissen spotten? Boek dan uw volledig verzorgde rondreis bij Oryx Travel. Men stelt uw reis naar Afrika geheel naar uw wensen samen, zodat uw dromen werkelijkheid worden. Zo is het ook mogelijk om uw rondreis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika te combineren met een buurland als Namibië. Iedere reis in het aanbod van Oryx Travel brengt u naar prachtige stranden, indrukwekkende natuurlandschappen en tijdens iedere reis maakt u kennis met de culturen in het prachtige Afrika. Maak uw onvergetelijke reis door Zuid-Afrika met Oryx Travel.

Droomt u van een reis langs de Tuinroute in Zuid-Afrika?

Wilt u rijden langs de Tuinroute in Zuid-Afrika? U wilt de prachtige kustlijnen verkennen die het Afrikaanse land te bieden heeft? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een rondreis door Namibië en Zuid-Afrika? Bij Oryx Travel is het allemaal mogelijk. Men denkt graag met u mee om de droomreis van uw leven te realiseren. De touroperator weet als geen ander dat iedere reiziger andere wensen heeft. De één droomt van een luxe rondreis langs de Tuinroute en de ander maakt liever een avontuurlijke selfdrive- of kampeerreis door Zuid-Afrika. Bent u klaar voor een avontuur? Bekijk dan de verschillende reisprogramma’s die vervolgens aan uw reiswensen worden aangepast.