Laadpunten voor uw elektrische wagen

Er rijden steeds meer elektrische wagens rond. Het is dus belangrijk dat er voldoende laadpunten voorzien worden voor deze auto’s. Als ondernemer kan het dus nuttig zijn om publieke laadpunten te voorzien aan uw bedrijf. U vergroot zowel de verblijftijd van uw klanten als uw omzet wanneer u laadpunten voor elektrische wagens voorziet.

Voordelen van publieke laadpunten

Wanneer u ervoor kiest om laadpunten door deze specialist te laten installeren, dan kiest u voor een kostenvrije installatie en onderhoud. ChargePro installeert de laadpunten naar uw wens: tegen uw gebouw of vrijstaand op uw buiten of binnen parking. Die keuze ligt volledig bij u. De laadpunten zijn milieuvriendelijk, duurzaam en u bent gekoppeld aan Europa’s grootste laadnetwerk. Uw klanten zullen u alleszins dankbaar zijn als u hen laadpalen voor een elektrische wagen aanbiedt. Daarnaast kunt u ook bij deze laadpalenspecialist terecht voor de installatie van laadpalen bij u thuis.

Uw elektrische wagen thuis opladen

Als u met een elektrische wagen rijdt, moet u deze natuurlijk thuis kunnen opladen zodat u de baan op kunt. U moet daarom dus over een eigen laadpaal thuis beschikken. Wanneer u ervoor kiest om uw laadpaal thuis te laten installeren door deze specialist, dan kiest u  voor het gemak van een compleet pakket. Uw elektrische auto is dan steeds klaar om u naar uw bestemming te brengen. Uw eigen laadpaal wordt snel een eenvoudig bij u thuis geïnstalleerd en is meteen klaar voor gebruik. U krijgt een gratis laadpas die ervoor zorgt dat u toegang krijgt tot het grootste laadnetwerk van Europa. Een ander voordeel is dat u uw laadpaal thuis vanop afstand kunt bedienen via een mobiele app. De app geeft u ook maximaal inzicht op uw laadsessies. Het online dashboard zorgt er dan weer voor dat u altijd op de hoogte bent van de accustatus.

Laat uw laadpaal installeren door deze specialist

Heeft u vragen over laadpunten of wilt u een laadpaal thuis laten installeren? De specialisten komen graag bij u langs. Heeft u vragen of wilt u advies aanvragen? De adviseurs staan steeds voor u klaar. Neem contact met hen op of vul het contactformulier op de website in.