Kies voor de voeding van uw puppy voor Hubertus Gold Junior

Heeft uw eigen hond onlangs een aantal puppy’s gekregen? Of heeft u pas een puppy gekocht? In beide gevallen is het verstandig om eens naar de voeding te kijken. Puppy’s hebben namelijk andere voeding nodig dan volwassen honden omdat ze nog veel moeten groeien. Hubertus Gold Junior bestaat uit alle voedingsstoffen die een pup nodig heeft, zoals eiwitten, calcium, fosfor, ijzer en foliumzuur. De voeding is licht verteerbaar, omdat pups (nog) tere maagjes hebben. Let op: vanaf ongeveer 4 weken moet u bijvoeren met de producten van Hubertus Gold, aangezien vanaf dat moment moedermelk niet meer genoeg in de energiebehoefte voldoet.

Voor jachthonden, sporthonden of actieve honden kiest u voor Hubertus Gold Jacht Performance

Jachthonden, actieve honden en sporthonden hebben andere voeding nodig dan ‘gewone’ huishonden. Dat komt doordat actieve honden tot wel 3 keer meer energie gebruiken! Om in deze energiebehoefte te kunnen voldoen is krachtvoer nodig én het voedsel moet licht verteerbaar zijn. Hubertus Gold Jacht Performance bestaat uit extra proteïne, vetten, vitaminen en mineralen. Door deze extra voedingsstoffen wordt het lichaam en weefsel van uw hond goed hersteld, uw hond krijgt sterke botten, de spieropbouw wordt bevorderd en uw hond straalt met een glanzende vacht en mooie huid. Daarnaast zijn de producten van Hubertus Gold glutenvrij, waardoor de producten ook uitermate geschikt zijn voor de gevoelige maag. Deze voeding is uitsluitend gemaakt van vers vlees zonder kunstmatige smaak- en kleurstoffen.

Laat uw hond écht hond zijn met de accessoires van Hubertus Gold

Voor zowel u als uw hond is voldoende beweging van groot belang. Het is daarom een goed idee om in het weekend een heerlijke wandeling te maken. Trekt u er binnenkort op uit met de accessoires van Hubertus Gold? Uw achterbank beschermt u tegen water en modder met een kofferbak ligbed, u traint uw jachthonden met een van de dummy’s en u houdt uw hond altijd aan de lijn met een prachtige jachtriem. In de webshop van Dogline bestelt u deze accessoires eenvoudig en snel. En plaatst u een bestelling voor €25,-? Dan wordt de bestelling gratis naar u verzonden.