Huur diverse groepsfietsen voor een geslaagd dagje uit in Arnhem

Gaat u binnenkort met uw vrienden een weekendje weg en zoekt u nog een geslaagde activiteit? Of wilt u een dagje uit met uw familie in Arnhem? Maak dan gebruik van de groepsfiets voor een volledig verzorgde dag. Bike4Fun heeft diverse groepsfietsen die u huurt of koopt. De fietsen zijn lichtgewicht, toegestaan op de openbare weg en echte eyecatchers door de vrolijke kleuren. Daarnaast biedt de groepsfiets elektrische ondersteuning, waardoor u relaxed een dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem ervaart. Combineer de groepsfiets met (non)alcoholische dranken, een barbecue en activiteiten zoals zaklopen en u bent ervan gegarandeerd dat iedereen een geweldige tijd heeft. Met de kwalitatief sterke bierfietsen van Bike4fun beleeft u ook gegarandeerd een leuke dag. Van fietsen voor 9 personen tot aan fietsen voor 20 personen; hoe groot is uw gezelschap?

Uw dagje uit in Arnhem wordt samengesteld op basis van uw wensen

Als u binnenkort een uitje wilt organiseren, wilt u natuurlijk dat dit perfect verloopt. Daarnaast moet het compleet aansluiten op uw wensen. Dit is logisch! Een vrijgezellenfeest is immers een totaal andere gelegenheid dan een familieweekend met jonge kinderen. Zodra u uw wensen en gezelschap kenbaar heeft gemaakt aan Bike4Fun, gaan ze voor u een geslaagde dag weg samenstellen. Het type fiets wordt uitgezocht op basis van uw groepsgrootte en, indien gewenst, wordt de fiets gecombineerd met een barbecue en (non) alcoholische dranken. Het team van Bike4Fun denkt te allen tijde met u mee en biedt u de beste prijs-kwaliteitgarantie.

Ga voor een geslaagd dagje uit in Arnhem door een groepsfiets te kopen

Heeft u een eigen evenementenbureau en denkt u erover om een activiteit toe te voegen aan uw diensten? Heeft u ooit gedacht aan een barfiets, een groepsfiets of een funfiets? Bike4Fun biedt diverse fietsen te koop aan, geschikt voor grote en kleine groepen. De groepsfietsen zijn voorzien van een dak, zodat het dagje uit in bijvoorbeeld Arnhem altijd door kan gaan. Daarnaast beschikken de groepsfietsen over handige extra’s zoals een MP3/USB speler en een aansluitpunt voor bierfusten. Van team activiteiten voor sportclubs tot aan vrijgezellenfeesten en van vriendenweekenden tot aan bedrijfsfeesten. Voor vrijwel alle gezelschappen is een dag op pad met een groepsfiets een gezellige aangelegenheid.