Webwizards
Image default
Fotografie

Fotograaf Overijssel

Ja u leest het goed. Het gaat hier niet om een fotograaf of fotostudio in Overijsse, tussen Brussel en Wavre, maar om een fotograaf in Zwolle Overijssel, in noord-oost Nederland. Toen de fotograaf jaren geleden nog wel eens in Brussel kwam viel hem de overeenkomst al op. Of er nog meer oevreenkomsten zijn tussen beide regio’s is mij niet bekend. Wij hebben hier in ieder geval geen druivenfeesten, wel oogstfeesten, roggemaaiersdag en carnaval. Als u een fotograaf zoekt in die regio bevelen wij collega Fotobureau Bronso in Halle aan. Zoekt u echt een fotograaf in Noord-Oost Nederland dan bevelen wij Fotograaf Zwolle aan oftewel STUDIOVHF.

Fotograaf Zwolle

De fotostudio STUDIOVHF is een veelzijdig fotografisch dienstverlener voor voornamelijk de zakelijke markt. Meer dan drie kwart van de bedrijfsactiviteiten zijn op het gebied van reclamefotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie, interieurfotografie en redactionele fotografie. 

(De bouw van de nieuwe rondwand van STUDIOVHF in Zwolle)

Voor het resterende deel wordt de fotografie verzorgd voor particuliere opdrachtgevers uit de wijde regio Zwolle en Raalte. Denk hierbij aan portretfotografie, beautyshoots, huwelijk en familiefoto’s.

Fotostudio Zwolle

De fotosudio heeft een vast rondwand voor portretfotografie tot maximaal 20 personen. De rondwand wordt ook gebruikt voor het fotograferen van producten zoals kleine meubelen, bijvoorbeeld stoelen, kleding op paspoppen of bustes, z.g. ‘invisible man’ en echte modellen, maar ook machines, electronica etc. Kleinere producten worden gefotografeerd op een speciale opnametafel. Hierdoor kan het product ook van onderen uitgelicht worden, al of niet met gekleurd licht.

De entree die u hierboven afgebeeld ziet dient ook als ruimte voor visagie en hairstyling evenals omkleden. De opnameruimte bevindt zich in de ruimte er naast en is ook direct toegankelijk via grote openslaande deuren vanaf de parkeerplaats.

Bij productfotografie en interieur fotografie wordt gewerkt met optische technieken voor het zogenaamde onthoeken en horizontaal perspectief. Dit betekend dat verticale lijnen altijd rechtlopen, onafhankelijk van het camera standpunt. Een product of riumte kan dus van bovenaf gefotografeerd worden zonder convergerende lijnen. Een exterieur kan gefotografeerd worden zonder divergerende lijnen of ‘omvallende muren’ en scheve lantaarnpalen. Ook beschikt de Zwolse studio over apparatuur om een product van voren tot achteren haarscherp af te beelden. Dit alles ‘in-camera’ zodat de hoge resolutie behouden blijft.

Foto’s van STUDIOVHF vind u terug op groot formaat op vrachtwagens en billboards, maar ook op websites en diverse publicaties. U wordt van harte uitgenodigd het uitgebreide portfolio te bekijken.

https://www.studiovhf.com/blog/2014/12/16/vincent-hartman-fotografie-zwolle-bestaat-5-jaar