Feest voor iedereen op deze groepsaccommodatie op de Veluwe

Ieder jaar trekken duizenden mensen naar de Veluwe om te wandelen, fietsen of gewoon om lekker wat te eten en drinken. Bij De Aalbertshoeve is iedere (grote) groep aan het juiste adres. Naast dat u de keuze heeft uit verschillende groepsaccommodaties, kunt u de omgeving van de Veluwe leren kennen. U kunt midgetgolfen, zwemmen, paardrijden, kanoën of andere watersporten beoefenen. Daarnaast liggen verschillende attractie- en dierenparken op een steenworp afstand. Zo biedt de omgeving van De Aalbertshoeve voor ieder wat wils. Op de kampeerboerderij is ook genoeg te beleven! Ga voetballen of volleyen op het sportveld, spelen op de springkussens of onderneem een van de andere activiteiten die men aanbiedt. Zo wordt een verblijf in een groepsaccommodatie op de Veluwe onvergetelijk!

Geniet in uw groepsaccommodatie op de Veluwe ook van een lekkere maaltijd

Ziet u zichzelf al zitten op een terras met een koud biertje of een goed wijntje, terwijl de zon achter de bomen op de Veluwe weg begint te zakken? Bij De Aalbertshoeve kan het. Tijdens een verblijf in een groepsaccommodatie in de natuurlijke omgeving van de Veluwe geniet u allereest van recreatiemogelijkheden, zowel op het terrein als in de buurt. Zo kunt u een heerlijke wandel- of fietstocht maken in de bossen, speurtochten doen of sporten op een van de sportvelden. Dat is niet het enige. U geniet ook van heerlijke maaltijden. Zo kan men een barbecue voor u verzorgen. Ook kunt u kiezen voor een warm of koud buffet. En wilt u in de ochtend genieten van verse broodjes? Dan wordt er vers brood van de bakker voor u gehaald.

Verzorgde groepsaccommodatie op de Veluwe geschikt voor wel 100 personen

Een groepsaccommodatie van 100 personen? Tja, zie dat maar eens te vinden. En in een leuke omgeving om het nog moeilijker te maken! Misschien gaat u met de kinderen van groep 8 op schoolkamp? Of met uw familie een weekend weg? Of omdat u met de vereniging eropuit trekt? In dat geval kunt u uitstekend terecht in een van de groepsaccommodaties van De Aalbertshoeve. De luxe ingerichte accommodaties van de kampeerboerderij bieden de mogelijkheid om met maar liefst 100 personen te verblijven. Naast slaapplaatsen voor grote groepen biedt de kampeerboerderij u binnen en buiten tal van sport- en spelfaciliteiten. Kijkt u al uit naar een aantal gezellige dagen in een groepsaccommodatie op de Veluwe?