Een luxe jacht te huur bij de specialist in jachtverhuur

Ga ook een weekje genieten op het water. U bent er dan zonder zorgen echt even tussenuit. U wordt wakker met een versgekookt eitje, midden in de natuur, op een prachtig jacht en met de personen waar u het meest van houdt. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is namelijk voorzien van alle gemakken. Zo vindt u niet alleen een kookplaat, bestek, servies en keukenapparatuur, maar beschikt elke jacht ook over een lekkere douche en fijne bedden. Welk jacht u ook kiest bij deze specialist in verhuur van motorjachten, u bent verzekerd van een ontspannen reis.

Een jacht te huur van maart tot een met oktober

Een weekje of weekendje varen tijdens de meivakantie? Of gaat u in de zomer 3 weken varen op een luxe jacht? Of tijdens de herfstvakantie een weekje het water op? Dit is geen probleem wanneer u een jacht huurt bij een specialist in jachtverhuur. Elk jacht dat te huur is bij Delos Yacht Charter is beschikbaar tijdens het vaarseizoen dat loopt van maar tot en met oktober. Wilt u weten of het jacht beschikbaar is in de periode dat u op vakantie wilt gaan? Dit jachtverhuur heeft een handig overzicht waarop u direct kunt zien of een jacht te huur is op het moment dat u wenst. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

Wist u dat u kunt kiezen uit 8 verschillende jachten bij de specialist in jachtverhuur?

Wanneer u een van de 8 prachtige jachten van de specialist in jachtverhuur boekt, geniet u pas echt van de vakantie. De ivoormeeuw is zo’n luxe jacht. Dit is een groot jacht dat van alle gemakken is voorzien. Dit jacht beschikt over een ruime douchecabine en heeft een terras met een tafel en stoelen op het dek waar u heerlijk kunt ontspannen. Of kiest u liever een sportiever model? Kies dan voor de Marmeralk. Dit ruim 10 meter lange jacht, dat te huur is bij Delos Yacht Charter, ziet er niet alleen erg mooi uit, maar is erg efficiënt ingedeeld waarbij de nadruk is gelegd op het open varen. Met dit jacht geniet u optimaal van de prachtige natuur. Ontdek de andere 6 modellen van deze specialist in jachtverhuur op hun website.