Webwizards
Image default
Aanbiedingen

Dak ontmossen

Geef mos geen kans op uw dak! Schakel ons daarom in om uw dak te ontmossen en om het mos in de toekomst makkelijker weg te houden.

U moet weten dat mos niet zo onschuldig is als het lijkt. Een bemost dak heeft geen mooie uitstraling maar het kan ook de dakbedekking aantasten. Zowel kunststofpannen, natuurlei, beton-, klei- als Engelse tegelpannen kunnen schade ondervinden door mosgroei.

Daarom, een dak ontmossen? Eén adres. Wij komen altijd eerst naar de staat van uw dak kijken om de juiste reinigingstechniek vast te leggen. Een dak ontmossen, doen wij meestal door middel van hogedrukreiniging met warm of koud water afhankelijk van het seizoen. De juiste druk wordt gekozen in functie van het dak om schade te voorkomen.

Terwijl wij het dak ontmossen, reinigen wij de dakgoten meteen mee. Dit gebeurt op een nette werkwijze waarbij de grond rond de woning wordt afgedekt om geen enkel spoor achter te laten. Ook de afvoerpijpen blijven vrij van vuil.

Een dak ontmossen, is één stap maar wij zorgen er voor dat uw dak in de toekomst geen hinder hoeft te ondervinden van mos. Na reiniging beschermen wij de dakbedekking met een coating om vuil en vocht af te stoten. U mag ons nadien contacteren voor een jaarlijks onderhoudsbeurt, die helemaal niet duur moet zijn. Uw dak behoudt zo langer zijn goede staat.

Wij hechten veel belang aan veiligheid. Wij voldoen aan de wettelijke veiligheidsnormen en wijzen er op dat een dak ontmossen dat asbest bevat verboden is.

http://www.agrgevelreiniging.be/Dakontmossen