Bestel uw kussen op maat bij een specialist

Wist u dat het bij loungebanken voor buiten niet altijd nodig is om een kussen op maat te laten maken. Over het algemeen hebben loungebanken voor buiten ongeveer dezelfde afmetingen. Zo ook het zitgedeelte. Heeft u uw kussens thuis opgemeten? Dan kunt u bij de specialist niet alleen deze maten zelf invoeren, in het assortiment heeft u ook een ruime keuze uit standaardafmetingen. Nadat u een van deze afmetingen uit heeft gekozen, bepaalt u zelf de afwerking van de stof en de kleur waarin u uw kussen op maat wilt. Zo wordt uw kussen alsnog op maat voor u gemaakt! Daarnaast zijn de stoffen uitstekend geschikt voor vocht en chemicaliën. De stof is slijtvast, absorberend en sneldrogend, waardoor uw kussen op maat tegen iedere weersomstandigheid buiten bestemd is.

Ontvang een gratis stofstaal, voordat u uw kussen op maat bestelt

Wilt dat de kleur van uw kussens perfect aansluit met de kleuren van uw loungehoek of uw binnentuin die aan vernieuwing toe is? Bij een specialist krijgt u altijd kussens op basis van uw wensen. Daarom is het niet altijd even gemakkelijk om deze keuze online te maken. Bij Kussen Allure kiest u uit verschillende stofstalen, die u vandaag nog gratis kunt bestellen. Van een grafische print tot aan een retro print en van een gestreepte print tot aan een rustige, neutrale kleur. Met het gevarieerde aanbod van tientallen kleuren vindt u vast en zeker ook de kleur waar u naar op zoek bent. In welke kleur laat u het liefste uw kussen op maat maken?

Een kussen op maat gaat veel verder dan alleen de loungehoek

Naast zittingen voor in uw loungehoek, kunt u bij de specialist ook terecht voor als u kussens in andere varianten wilt laten maken. Alle kussens die u zich maar kunt voorstellen zijn mogelijk. U heeft bijvoorbeeld ook de keuze uit buitenmatrassen, caravankussens, bootkussens en waterdichte kussens voor dagelijks gebruik op strandstoelen, in beachclubs of simpelweg in uw achtertuin. Omdat deze kussens de overeenkomst hebben dat er intensief gebruik van wordt gemaakt, zijn ze eenvoudig te reinigen en wassen. De kussens zijn waterafstotend, vlekwerend, luchtdoorlatend en de stoffen zijn van zeer hoogwaardige kwaliteit. En met tientallen stoffen op voorraad, wordt het ontwerpen pas écht leuk. Een kussen op maat, waar u jarenlang plezier aan beleeft. Dat wil toch iedereen?