Allerlei activiteiten op de camping, ook tijdens Appelpop

Op het festival Appelpop komen jaarlijks vele duizenden bezoekers af. Het festivalterrein staat dan soms ook al snel helemaal vol. Om even aan de drukte te ontsnappen, is een verblijf op de camping tijdens Appelpop heerlijk. Wanneer de drukte u even te veel wordt, kunt u naar de camping teruggaan en even rustig een boekje lezen bij uw tent of (sta)caravan. Ook kunt u een frisse duik nemen in het natuurzwembad of een bezoek brengen aan het aquapark van Recreatieoord In den Boomgaard. De kinderen kunnen zich uitleven in de speeltuin. Toe aan wat meer actie? In het natuurbad van Recreatieoord In den Boomgaard kunt u zelfs duiken en vissen! Geniet van het prachtige uitzicht boven én onder water!

Genoten op de camping tijdens Appelpop?

Bent u ieder jaar tijdens Appelpop op Camping In den Boomgaard te vinden? En heeft u het ieder jaar weer naar uw zin? Kom het hele jaar door genieten op het park. Tijdens het zomerseizoen worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Van talentenjachten tot een heuse zwemvierdaagse in het natuurzwembad. Ook leuk is ‘Kruidenkriebels’. Op deze middag gaan kinderen onder begeleiding in de omgeving op zoek naar heerlijke kruiden, waarvan vervolgens iets lekkers wordt gekookt. Altijd weer een belevenis waar de kinderen met plezier op terugkijken. Dus ook buiten Appelpop is er voor jong en oud genoeg te beleven op Recreatieoord In den Boomgaard. Kom het ontdekken!

Altijd verzekerd van een plekje op de camping tijdens Appelpop

Heel veel campings en andere overnachtingsmogelijkheden zitten al ver voor het festival vol. Gaat u wel ieder jaar naar het festival? Waarom regelt u niet meteen een slaapplaats op de camping voor tijdens de komende edities van Appelpop? Op Recreatieoord In den Boomgaard huurt u een knusse chalet die voorzien is van alle gemakken en gelegen is op een paar minuten lopen van het festivalterrein. Voor wie echt zekerheid wil: koop uw eigen stacaravan op de camping vlakbij het festival Appelpop! U bent dan altijd voorzien van een droge en luxe slaapplaats tijdens het festival. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.