Webwizards
Image default
Woning en Tuin

Aanbouw laten uitvoeren door een timmerman

Er zijn diverse redenen waarom mensen overwegen een aanbouw bij hun woning te laten uitvoeren door een timmerman. Bent u of uw partner slecht ter been en wordt het traplopen steeds moeilijker? Dan kan het laten plaatsen van een serre door een timmerman een goede oplossing zijn. Is uw woning te krap geworden en zijn u en uw familie toe aan meer ruimte? Denk niet meteen aan verhuizen maar raadpleeg uw timmerman voor meer informatie over het laten bouwen van een aanbouw. Dit zou een uitkomst kunnen zijn. Er gaat wel veel timmerwerk aan vooraf maar denk eens aan alle rompslomp die een verhuizing zou opleveren!

Aanbouw mogelijkheden

Samen met uw timmerman kunt u bepalen welke soort aanbouw het beste past bij uw situatie, er zijn namelijk diverse aanbouwopties mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een aanbouw vallend in de kap van uw huidige woning, een aanbouw met een plat dak, een opbouw of het plaatsen van een garage of schuur. Bespreek met de timmerman uw situatie, welke vorm en grootte u in gedachten heeft voor uw aanbouw en hij zal inschatten hoeveel timmerwerk er nodig zal zijn om uw plannen te realiseren, en u van een accurate prijsopgave voorzien.

Kozijnen van de aanbouw

De uitstraling van de aanbouw zal mede bepaald worden door het type kozijnen dat u kiest. Door een timmerman te vergelijken komt u tot de juiste keuze voor uw situatie. De goedkoopste oplossing is het hergebruiken van bestaande kozijnen. Uw timmerman hoeft dan geen nieuwe materialen aan te schaffen en dit scheelt natuurlijk in timmerwerk en merkt u dus ook in de prijs. Uw timmerman kan ook kunststof kozijnen leveren voor de aanbouw, deze bestelt hij dan voor u bij een leverancier. Dit scheelt qua timmerwerk in kosten, maar omdat u wel betaalt voor de geleverde materialen levert dit geen extra voordeel op. De kozijnen voor de aanbouw zullen op maat geleverd worden en zijn in diverse kleuren leverbaar, met vast raam of een draaiklep arm. Een andere mogelijkheid zijn houten kozijnen. Uw timmerman zal deze zelf maken en geheel conform uw wensen. Hier gaat wel wat timmerwerk mee gepaard waardoor de prijs hoger is dan het hergebruiken van bestaande kozijnen.

Offerte aanvragen

Enthousiast geworden? Vraag dan nu een offerte aan bij uw timmerman. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken zodat wij u zo snel mogelijk een op maat gemaakte offerte kunnen sturen.

http://www.timmerman-nu.nl/aanbouw/